Startup?

Blog

Atmosphere Fashion 
Cea mai mare comunitate online a iubitoarelor de moda

Descrierea Proiectului

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte a fost transformarea brandului Atmosphere intr-unul dintre cele mai populare si iubite marci de imbracaminte pentru femeile din Romania. Am crescut rata de conversie cu 40% si am re-creat designul paginii de check-out dupa numeroase A/B teste, reusind sa crestem vanzarile cu 10%. Mai mult, am dezvoltat toate laturile business-ului online: e-commerce, design, social media si online marketing.

Performanta cea mai de pret este insa stabilirea unui nou compartament printre pasionatele de fashion si crearea unei comunitati dornice sa se implice, sa descopere trenduri, sa discute cu designerii Atmosphere si sa ofere sugestii.

Detaliile Proiectului
Servicii folosite:

E-commerce, Web & Mobile development, User experience design, Digital Strategy & Implementation, Copywriting

Tehnologii folosite:

PHP, HTML5, CSS3, Java Script

URL proiect:

Rezultate:

Integrare strategica

Interfata intuitiva si optimizata

Cresterea vanzarilor cu peste 50x

O afacere cu o structura complexa, cum este Atmosphere Fashion, are nevoie de o echipa concentrata pe obtinerea cat mai rapida a rezultatelor reflectate in vanzari si in fdelizarea clientilor. INOTEC a devenit mai mult decat un furnizor de servicii, este un partener care ne-a ajutat sa construim o afacere online de la zero. Si pe langa toate acestea, este remarcabil ca primim raspunsuri la toate nevoile noastre in timp real.

Violeta Pana

CEO

Ai o idee? Hai sa vedem!

  1. Ce fel de proiect iti doresti? (completeaza campul si apasa ENTER)