Startup?

Blog

Experienta nascuta din sute de mii de ore de lucru in dezvoltarea businessurilor online. Mai mult decat o echipa suntem partenerii pe care ti-i doresti la fiecare pas al afacerii tale online. Suntem incantati sa te cunoastem!

ECHIPA INOTEC:

Sorin Stefan

CEO & Founder

Sorin lucreaza din greu pentru a dovedi ca avand echipa si mentalitatea potrivita, orice poate fi realizat. Orientat spre oameni, si „rezolvator” de provocari, Sorin cauta sa dezvolte si sa implementeze solutii de e-business, care ajuta companiile sa sporeasca competitivitatea in piata.

Pasiuni: acvaristica, fotografia, tenisul de masa  

Laura Stefan

CFO

Cu abilitati uimitoare in toate aspectele legate de contabilitate, management financiar si oameni. Proiectele care combina atat finantele cat si IT-ul sunt favoritele ei. Laura este, de asemenea, indragostita de acronime precum P & L, CF, IFRS, M & A, ERP, CRM.

Pasiuni: rebus, lectura, oamenii, inteligenta artificiala

Lucian Nan

Software Engineer

Un adevarat detectiv software, Lucian scrie codul folosit in programele personalizate, dezvoltate in-house. Lucian proiecteaza de asemenea, pas cu pas si diagramele pentru sistemele care arata modul in care trebuie folosit codul pentru ca acesta sa functioneze corect.

Pasiuni: computerele, stirile din tehnologie, dulciurile, filmele de familie

Iunia Biziitu

Software Engineer

Dezvoltator de cod robust si scalabil in acelasi timp, Iunia este una dintre cele mai talentate persoane pe care o cunoastem, cu abilitati uimitoare in tehnologiile PHP.

Pasiuni: cartile de aventuri, filmele cu happy-end, musicalurile, Jazz-ul

Mihai Radu

Software Developer

Developer entuziast, Mihai transforma viziunile importante si ideile inteligente in pagini web fara cusur, folosind cele mai noi tehnologii (HTML 5, CSS 3, JavaScript).

Pasiuni: sport, filmele psihologice, muzica buna, NLP (Neuro-linguistic programming)

Silviu Zero

Marketing Designer

Adept al minimalistului modern, focusat pe vizualuri exceptionale pentru campanii de marketing, social media, buletine informative, landing page-uri si template-uri responsive.

Pasiuni: teatrul, filmele romanesti, istoria contemporana, calatoriile, poezia moderna

Georgiana Ciofoaia

Community Crafter/ Social Storyteller

Copywriter versatil care incanta clientii cu headline-uri delicioase, crocante sau picante, dupa gust, si cu rezultate tangibile.  Translaor de beneficii ale businessurilor in avantaje solide pentru povesti atragatoare.

Pasiuni: ciocolata cu lavanda, baletul, ceasurile, Jonathan Coe, Bucurestiul, cartile, muzica fado

Sebastian Cosmor

PPC Specialist

Orientat spre performanta si rezultate imediate, Sebi depune eforturi pentru imbunatatirea strategiilor pe canalele online, precum  AdWords sau Facebook. KPI-urile sunt zeii lui in timp ce concepe strategiile SEO sau dezvolta campaniile creative.

Pasiuni: fotografia, jocurile PC, petrecerile, filmele de aventura

Ciprian Harabagiu

Business Developer

Dezvoltator de afaceri si responsabil de prospectarea clientilor, Ciprian este cel care aduce clienti noi, analizeaza oportunitatile de dezvoltare a unui business dar si extinderea pietei.

Pasiuni: Calatoriile, Sportul, Technologia, Fotografia, Puzzle-urile, Origami, Drumetiile

Ai o idee? Hai sa vedem!

  1. Ce fel de proiect iti doresti? (completeaza campul si apasa ENTER)